مقاومت کودک ۴ ساله در برابر خواب

دختر من با اینکه به شدت عصرها خوابش میاد نمیخوابه باید به زور روی پا بخوابونمش،دیگه زانو نمونده برام،اگه کنارمم بذارم بخوابه حتی اگه ۴ ساعت دراز بکشه نمیخوابه و میگه خواب ندارم، کلا نسبت به خواب خیلی مقاومه، هر چی نازش میکنم یا جایزه میدم یا حتی تنبیه هیچ اثری روش نداره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
ابتدا بايد عرض كنم كه ريتم خواب كودک با ما كاملا متفاوت است و از آنجايی كه كودكان اين گروه سنی علاقه فراوانی به بازی دارند توصيه ميكنم ساعت خواب روزانه كودک را منظم كنيد يعنی صبحها زودتر بلند شود و ظهرها بعد از ناهار كمی استراحت كند و بعدازظهرها او را به پارک ببريد و يا كنارش بازی پرهيجان و پرتحركی داشته باشيد تا شبها با آرامش بيشتری بخوابد.