همسر تک فرزند

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 58 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. من دو سال هست که عقدم. شوهرم تک فرزند هست و ما از قبل آشنایی داشتیم. تو این دو سالم شوهرم سرکاری نمیرفت چون دنبال پایان نامه و کارای معافیت بود. کلی تنش و اعصاب خوردی داشت که سرکار نیست. و اینم بگم که مادرش ام اس داره. و از روزیم که من وارد خانوادشون شدم هیچ مهر و محبتی از پدر و مادرش ندیدم. حتی با پسر خودشونم از نظر مادی و معنوی کمکی نکردن. وقتی هم پسرش رفته چند روز بعد زنگ زدن به من بعد از دو سال حرفای بی دلیل و قضاوت های بی جایی در موردم کردن. واقعا تحمل ندارم میدونم نزدیکشون باشیم زندگیم با ناراحتی و استرس هست. الان بعد از دو سال شهری دیگه کار خوبی هم واسه من هم شوهرم جور شده. ولی حالا که اول شوهرم رفته همش نگران هست چون مامان و باباش همش تنش بهش میدن. اونا هم از نظر مالی هیچ کمکی نمیتونن کنن. شهریم که هستیم اوضاع کار خوب نیست. کلا باید خودمون واسه زندگیمون تلاش کنیم. منم میگم همیشه که نمیتونی بشینی کنارشون باید فکر آینده و زندگیم باشیم. راهنمایی میخواستم از تصمیمی که داریم و با این شرایط راهنمایی کنید. تشکر از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
به هر حال پیوند شما فقط با همسرتون نبوده بلکه خانواده همسر هم در این پیوند نقش دارند و ممکن هست اون نقشی که شما خواهان ان بودید رو نداشته باشند به هرحال نیاز هست شما این روابط رو مدیریت کنید و همسرتون رو مجبور به انجام کاری نکنید که خدای نکرده بعدا از شما خشم و دلخوری داشته باشه
بهتره با همسرتون در  مورد بهتر بودن شرایط کاری بیشتر صحبت کنید و بیشتر دلیل خودتون رو داشتن یک زندگی مستقل بیان کنید
و به خود شما هم توصیه میکنم تلاش کنید این مورد پیش امده رو مدیریت کنید
و الان که شروع زندگی هست بدون موضع گیری به حرف های خانواده همسرتون گوش کنید و ببینید سهم و نقش شما در به وجود آمدن این دلخوریها چی بوده وایا خود شما هم سهمی داشته اید
ابه هرحال کسی که قراره تصمیم گیرنده بهبود شرایط زندگیتون باشه شما و همسرتون هستید و با نوع رفتارتون به دیگران یاد می دهید که چقدر می تونند در زندگی شما دخل و تصرف داشته باشند با توجه به این که زندگی هر چقدر با مسالحه باشه به نفع خودتون خواهد بود تلاش کنید با ارامش و سازگاری در این شرایط سخت کنار همسرتون باشید

تجربه شما

آره منم همین رو گفتم. گفتم مریضم باشن مشکلیم داشته باشن وقتی پول و در آمدی نباشه چجور میتونی کمکشون کنی. ان شاء الله که از مهاجرتمون پشیمون نشیم واسمون دعا کنید

کار خوبی میکنی عزیزم  درسته اونا هم پدر و مادرش اند اما باید فکر آینده و زندگیتون باشین

همسرتون هم اگه واقعا بخواد به پدر و مادرش کمک کنه خب بره کار کنه از نظر مالی حامیشون باش اگه مشکل مالی دارن