با سلام و خسته نباشید. من حدود ۶ ماه آی یو دی گذاشتم قبلش هم این درد رو داشتم ولی نه اینقدر شدید. ولی بعد انجام آی یو دی درد زیر شکم قسمت راست شکمم خیلی زیادتر شده جوری درد میگیره که به نخای کمر و پای سمت راستم وکشاله ران هم خیلی فشار میاره و اینم بگم که همون اوایل دچار عفونت شدم ولی نه زیاد اما پیگیری نکردم. میخواستم بدونم آیا شما میدونین مشکلم چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزيزم ، اينكه بدون معاينه و بررسی بتوان جواب داد غير ممكن است ولی با سابقه عفونت درمان نشده اي كه اعلام كرديد، بعيد نيست علت به عفونتتان مربوط باشد.