درمان هموروئید در بارداری

سلام خسته نباشید من ۳۹ هفته کامل باردارم یکی دو روز هست دچار بواسیر شدم و زایمان طبیعی انتخاب کردم . الان نمیدونم چیکار کنم میترسم با زایمان طبیعی بدتر بشم چون هر لحظه امکان زایمان هست این سومین زایمان طبیعی من هست . در ضمن کل بارداریم حتی یک بار یبوست نشدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

نوع هموروئید شما از نظر داخلی و خارجی باید بررسی بشه و اینکه درصورت داخلی بودن آیا حین زایمان طبیعی میزان خونریزی چقدر خواهد بود توسط پزشکی که شمارو معاینه میکنند مشخص میشه
در هر صورت در صورت شدت هموروئید بعد از زایمان نیاز به جراحی دارید