لکنت فرزند با دیدن دعوای والدین

با سلام و عرض خسته نباشید

دخترم ۲ سال و ۸ ماهشه خیلی خوب و روان صحبت میکرد و همه چیز و میگفت خیلی خیلی هم باهوشه

سه روز پیش من و پدرش دعوامون شد پدرش جلو اون منو زد منم جیغ زدم ولی دخترم که نگاه کرد براش خندیدم گفتم داریم بازی میکنیم دخترم یه نگاه کرد و رفت دنبال بازیش ولی بعد از چند دقیقه اومد گریه کرد و به باباش گفت چرا مامانمو زدی و جیغ میزد حال روحی من خیلی خراب بود یکم پیش من نشست و شروع کرد صحبت وقتی جمله اول رو گفت متوجه شدم لکنت گرفته مثلا من من من نمیتونم اینو بردارم فقطم کلمه اول جمله رو اینطوری میگه تک تک که کلمات رو میپرسم واضح و بدون اشتباه میگه ولی از هر ۱۰ تا جمله ای که میگه تقریبا هفتاش و اولین کلمه جمله رو با لکنت میگه و انگار یادش میره چی میخواسته بگه چون بسیار باهوشه متوجه هست داره بد صحبت میکنه و وقتی خیلی یه چیزی رو تکرار میکنه با خودش دعوا میکنه و پرخاشگر میشه من از شبی که اینطوری شد تو نت طرز رفتار باهاشو خوندم و دارم اونطور که گفته شده باهاش رفتار میکنم ولی نمیدونم باید ببرمش گفتاردرمانی یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام  وقتتون بخیر
علت لکنت ترس نیست، بلکه ژنتیک هست و درواقع ترس بهانه ای برای بروز لکنت هست. پیشنهاد میکنم به گفتاردرمانی مراجعه کنید بدلیل اینکه در  لکنت، هرچه زودتر جلسات درمان صورت بگیره زودتر بهبودی حاصل میشه. مشاورات موثر و مفید رو هم بهتره از یک گفتار درمانگر بگیرید نه از فضای مجازی. ولی درکل نگران نباشید درمان در کودکان قطعی هست. موفق باشید