رابطه همسر با دوست دختر سابقش

سلام، من 29 سال دارم و همسرم 34 سالشه و راننده کامیونه،دو تا فرزند داریم.8 ساله ازدواج کردیم بعد عقد شوهرم بهم گفت دوست دختری داشته که به واسطه شوهرم با خواهرشوهرمم دوسته. گفت دیگه چیزی بینمون نیست، بعد من با کنجکاوی فهمیدم کیه چه شکلیه خانوادش کی هستن ،دو سال بعد فهمیدم با تاجر پولداری ازدواج کرده و رفته سوئد، چند وقت پیش تو واتساپ دیدم با شوهرم تماس تصویری داشته به روی شوهرم نیاوردم با اینستا به طور ناشناس وارد صفحه دختر شدم و دیدم تو صفحه اش عکس دخترعمشو گذاشته فهمیدم تو ایران با دخترعمش رفیقه حالا دیشب تو گوشی شوهرم رسید پرداخت 2 میلیون پول به حساب اون دخترعمه رو دیدم به شوهرم گفتم این خانم کیه پول به حسابش ریختی قیافه اش بهم ریخت گفت کسی گفته بریزم گفتم کی، دوباره حرفشو عوض کرد گفت این کارمند دفتر بیمه است،من به روش نیاوردم که میدونم دخترعمه دوست دخترش بوده فقط گریه کردم بغلم کرد و گفت من تو رو با هیچی عوض نمیکنم مطمئن باش. اما من داغونم چیکارکنم؟ بهش بگم میدونم با واتساپ بهش زنگ زده  و میدونم این دخترعمه دختر است؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
خودتون گفتید که ایشون دوست دختر سابق همسرتون بودن،اگه قرار بود ازدواجی صورت بگیره الان شما در زندگی ایشون حضور نداشتید،ضمن اینکه ایشون هم ازدواج کردن و خارج از ایران هم زندگی میکنن و...
عزیزم یه زندگی پایدار ۸ ساله با دو فرزند نازنین که ثمره این عشق هستن و زندگیی که شما به هیچ ناملایمتیی اشاره نکردید رو میخواید با کنکاش و جستجو و کنجکاوی‌های بی‌مورد به چالش بکشید و خودتون دستی دستی پای فردی غریبه‌رو به مرکز زندگی‌تون هدایت کنید،،
بهتره به جای چک کردن همسرتون و اطلاعات گرفتن از افرادی خارج از فضای خصوصی زناشویی خیلی واضح با همسرتون در مورد موضوع صحبت کنید و از خود ایشون توضیح بخواید قطعا ایشون هم توضیحاتی برای کارشون دارن که اگه قانع کننده بود که مطلوب شماست اگر نبود احساستون‌رو بیان کنید،اینکه زندگیتون‌رو دوست دارید و نمی‌خواید به هیچ دلیلی بهش خدشه وارد بشه و با مهربانی و بدون عصبانیت بهشون بگید که دوست ندارید با اون شخص حتی مراوده مالی داشته باشن و و خواسته‌تون‌رو خیلی واضح بهشون بگید
پیروز باشید