با سلام و خسته نباشید شوهر من چند ساله اعتیاد به هروئین داره و چند وقته هر چی میخواد ترک کنه نمیتونه تازگیام با متادون 10 خواست ترک کنه که تازگی متوجه شدم هم متادون میخوره هم هروئین .آیا روشی برای ترک وجود نداره آخه کمپ هم نمیره ممنون از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت مرد
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام
برای بهتر نتيجه گرفتن همسرتون بايد عوامل شروع كننده ای كه باعث وسوسه و ميل به مصرف ايشان ميشود رو حذف يا تغيير بدن.مثل دوستهای مصرف كننده و يا مكان مصرف يا حتی زمان مصرف رو با جايگزينهای ديگری تغيير بدن.وسوسه عامل اصلی لغزش همسر شماست. و البته دليل ديگه مصرف همزمان دارو و مواد همسرتون ميتواند پايين بودن دوز مصرفی ايشان هست كه بهتره به پزشک مربوط مطرح كنيد تا دوز مصرفي اشون رو بالا ببرن.
و حتما با روانشناس ترك اعتياد در ارتباط باشن تا راهكارهای بهتر و مهمی در خصوص كنترل وسوسه و جايگزينهای مصرف به ايشان ارائه بدن.
دقت كنيد كه برای بالا بردن دوز مصرفی متادون حتما بايد تشخيص و تجويز پزشک ترک اعتياد باشه،لطفا سرخود كاری انجام ندهيد كه خطرناک ميتونه باشه.