ملاقات با خواستگار

با سلام

مجرد هستم و 28 سالمه و کارشناسی ارشد دارم و خواستگاری برام اومده که دیپلم و 39 سالشه و با اطلاع خانواده ها یک تماس تلفنی با این آقا داشتم که ایشون گفتن وضع مالی متوسطی دارن ، و خیلی پولدار نیستن، البته من خودم معیارم برای انتخاب همسر سطح تحصیلات و پول نیست بیشتر دلم میخواد اخلاق و وفادار باشه، من در نگاه اول گفتم اختلاف سنی زیاده و نه اما هم اقا و هم خانواده محترمشون و هم آشنایان و معرف میگن بهتره از نزدیک همدیگر ملاقات و صحبت کنید شاید ویژگی خاصی داشته باشه، و من خیلی سردر گم هستم که دیدار داشته باشم یا خیر....!

لطفا راهنماییم کنید، ممنونم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
چرا که نه. به هر حال تا با فرد مقابل صحبت نکنید نمیتونید نتیجه گیری درستی داشته باشید. پیشنهاد من این هستش که باهم به مشاوره ی پیش از ازدواج برید تا هم همدیگرو ملاقات کرده باشید هم از جنبه های مختلف این ازدواج رو بررسی کنید.
شاد و پیروز باشید.