عفونت بخیه بعد از زایمان طبیعی

با سلام و خسته نباشید

من یازدهم فروردین زایمان طبیعی داشتم دو هفته بعد  تورم و سوزش زیاد در بخیه های بیرونیم داشتم بعد از مراجعه به دکتر ایشون بهم پماد فنی توئین و کلوتریمازول دادند هر دو رو مصرف کردم کمی بهتر شدم ولی الان دوباره تورم و سوزش پیدا کردم خواستم بدونم پماد یا داروی خاصی رو میتونم مصرف کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

باید معاینه شوید تا نوع عفونت مشخص شود و بر اساس آن داروی مناسب بگیرید. موارد بهداشتی را بیشتر رعایت کنید و با پزشکتان مشورت کنید.‌ روز خوش