علاقه به تماشای فیلم مستهجن

سلام من ۲۴ سالمه و هفت ساله که ازدواج کردم.

اخیرا خیلی علاقه پیدا کردم که قبل از نزدیکی همراه همسرم فیلم مستهجن تماشا کنم.اما همسرم دوست نداره و احساس میکنم که حس کمبود اعتماد بنفس داره. اما من دائم موقع نزدیکی به این فکر میکنم که اگه فیلم نگاه میکردیم خیلی بیشتر لذت میبردیم.

از طرفی خودم نگرانم که نکنه با تماشای فیلم به مرور زمان توقعات من و همسرم موقع نزدیکی از همدیگه خیلی زیاد بشه و دردسر ساز بشه...

ازتون میخوام منو راهنمایی کنید و راه درست رو بهم نشون بدید و اینکه چیکار کنم تا این افکار موقع نزدیکی به سراغم نیاد.....

ممنون از لطفتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

سلام

فیلم‌های مستهجن مرکز مربوط به هیجان جنسی را در مغز فعال می‌کند. و وقتی به ارگاسم منجر شود، یک واکنش شیمیایی اتفاق می‌افتد و انتقال دهنده های عصبی آزاد می‌شوند. بیننده با تکرار این عمل، در واقع به مغز آموزش می‌دهد که تنها زمانی فرمان تحریک جنسی بدهد که محرکش یک تصویر،  باشد نه همسر فرد

تماشای فیلم ها می تواند اثرات بسیار جبران ناپذیری بر زندگی زناشویی همسران بگذارد. به هرحال بسیاری از این تبعات منفی برای هر دو گروه زنان و مردان یکسان است.

خاطرات تجربه‌هایی که از طریق دیدن به هنگام تحریکات احساسی (مثل تحریک جنسی) رخ می‌‌دهند، توسط هورمون غده آدرنال در مغز می‌‌نشینند و پاک کردن آنها دشواراست
عادت بیمارگونه‌ دیدن عکس‌ یا فیلم‌ها بر رفتارها و برخوردهای جنسی «معتادان فیلم» تأثیر منفی دارد. تا ‌جایی که این بیماران، از انجام رابطه جنسی عادی و عشق‌ورزی لذتی نمی‌‌برند.
کسی که لذت جنسی را با دیدن فیلم تجربه می‌کند، دیگر لازم نیست تلاش کند تا همسرش را سر شوق بیاورد یا اصلا وظیفه‌ای نسبت به او احساس کند. بسیاری از این گروه ازافراد، ادعا می‌کنند همسرشان آنها را تحریک نمی‌کند به همین دلیل به او گرایش ندارند، درحالی که متوجه نیستند برای اینکه همسرشان بتواند به درستی نقش محرک را بازی کند، آنها هم باید کارهایی انجام دهند. رابطه این افراد همیشه یک طرفه بوده چون هرگز مجبور نبوده اند کسی را راضی کنند بنابراین درک نمی‌کنند رابطه زناشویی یک عمل کاملا دوطرفه است که آنها هم در مقابل وظیفه دارند موجبات هیجان و لذت طرف مقابل را فراهم کنند.

دقیقا درست فرمودید تماشای فیلم‌های جنسی با توجه به رفتارهای اغراق‌آمیز بازیگران کم‌کم باعث می‌شودهمسر شما  درباره طبیعی‌بودن عملكرد جنسی خود دچار تردید شود و خود را بسیار ضعیف‌تر از آنچه هست ، بپندارد و از روابط زناشویی فاصله بگیرد.

 در رابطه زناشویی داشتن رفتار ملاطفت‌آمیز بسیار مهم است اما از آنجا که فیلم‌های مستهجن اغلب خشن هستند. شما بعنوان بیننده این فیلم‌ها، ابراز محبت حین رابطه را انجام ندهید و کم کم  رابطه جنسی امری کاملا جدا از احساسات عاطفی و مهرورزی برایتان معنا میشود.

شما عادت خواهید کرد که به همسرتان به چشم ابزاری برای ارضای تمایلات جنسی‌ نگاه کنید. چنین فردی نمی‌تواند با همسرش رابطه‌ ی رضایتمندانه دو طرفه جنسی  برقرار کند، چرا که شخصیت همسرش را نمی‌بیند، فقط جسم او را می‌بیند.عمده‌ترین اثر سوء این فیلم‌ها این است که باعث می‌شود تمام انرژی جنسی که شما  باید صرف همسرتان کنید، هرز رود و هدر رفتن غریزه جنسی به این معناست که رابطه جنسی تان بعد از مدتی  کسل‌کننده و بی‌تنوع خواهد شد.

و مطلب آخر اینکه وقتی  مدام به تماشای اینگونه فیلم‌ها می‌پردازید،  اندام‌های برهنه و متنوع افراد را می بینید و دیگر اندام همسرتان نمی‌تواند برایتان رضایت‌بخش باشد.

در ترک این کار برایتان آرزوی موفقیت و صبوری میکنم.