سلام و خسته نباشید

تو رو خدا کمکم کنید

۲۱ سالمه ۸ ماهه که  اقدام به بارداری میکنم سونو دادم سایز فولیکولام ریز بود چند ماهی لتروزل مصرف کردم  و بار دار نشدم با دستور پزشک از شب سوم شبی دو عدد لتروول و از شب پنجم شبی یکی نصفی کلومیفن تا پنج شب مصرف کردم و روز ۱۴ پری سونو دادم سایز فولیکول ۴۰ .۲۱.۱۱ بود امپول آزاد سازی تخمک زدم و بازم باردار نشدم ماه بعدش لتروزول خوردم فقط سونو دادم سایز فولیکول روز ۱۴ .۱۵.۵ و ۱۴ بود بازم باردار نشدم  این‌ماه به دستور پزشک از شب سوم لتروزل شبی دو عدد تا پنج شب و از شب  پنجم پری شبی یکی نصفی کلومیفن مصرف می کنم و حدود یک‌ماهم هست متفومین‌ میخورم آیا امیدی هست خیلی نا امیدمم شدهرمم  آزمایش اسپرم داد و دکتر گفت یک مقدار ضعیف که واسه بارداری مشکل نداره و ویتامین مصرف کرد ..

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید ممکن است علت باردار نشدن شما ضعیف بودن اسپرم همسرتان بوده باشد بهتر است فعلا دارو مصرف نکنید تا وضعیت اسپرم همسرتان بهتر شود اگر تا ۶  ماه آینده باردار نشدید می توانید تحت نظر پزشک عکس رنگی از رحم و لوله های رحمی خود بیاندازید موفق باشید