سلام

من دیروز  سونو واژینال و آبدومینال و نسج نرم دادم همه ی موارد نرمال بود جز ی قسمتی نوشته مقداری افیوژن حدود ۲۰ میای لیتر در کولدوساک دیده میشود.تظاهرات بالینی از نظر احتمال pid است. این افیوژن تو کول دوساک خطرناکه؟ و اینکه pid میتونه دلیل دردهای شدید پریودی و درد قسمت زیر شکم و فقط سمت چپم تو دوره پریودی باشه؟؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله احتمال آن وجود دارد به همین علت باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید