دوفاستون و کلومیفن

سلام

من چند ماهه اقدام به بارداری کردم ولی نميشه درضمن یک کیست 3نیم سانتی دارم سمت چپ تخمدان دکتر گفت خوش خیمه برا فروردین بهم قرص دوفاستون و کلومیفن داد از سه فروردین ب مدت 10روز دفاستون مصرف کردم گفت موقع پری شب 3پری کلومیفن بخور تا 7پری من فقط قرص دوفاستون رو تو ماه فروردین خوردم و موقع پری کلومیفن مصرف نکردم مشکلی نیست تو این ماه روز سوم پری کلومیفن بخورم آیا جواب میده؟ تورو خدا جواب بدین ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است از قرص کلومیفن طبق تجویز پزشک معالج خود استفاده کنید این قرص شانس بارداری شما را افزایش می دهد موفق باشید.