کمردرد به علت گودی کمر

سلام خدمت شما کارشناس محترم، من مدتی هست در ناحیه قسمت راست پایین کمرم احساس درد شدیدی دارم که حتی با استراحت هم خوب نمیشه دکتر رفتم عکس برداری کردم بهم گفتن که تشخصیشون گودی بیش از حد کمر است سوالم این هست چرا فقط یه قسمت کمرم درد میکنه که حتی نمیتونم خم بشم خشک شده ودرد میکنه قسمت سمت راست کمرم که به حالت نشسته یا دراز کش هم بازم درد دارم لطفا کمک کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

گودی كمر می تواند مكانيک صحيح مهره ها، لگن و پاها را به هم بزند و به مرور زمان با فعاليت های اشتباه درد ايجاد كند.

به نحوه فعاليت های روزمره خود دقت كنيد كه آيا بيشتر روی سمت راست فشار و وزن می اندازيد يا خير

شما نياز به معاينه فيزيكی دقيقتر جهت پيدا كردن درد سمت راست و ورزش های مناسب برای بهبود و پيشگيری گودی كمر داريد.

پيشنهاد ميكنم از مراكز فيزيوتراپی مشاوره بگيريد.

موفق باشيد