کتک زدن و حسادت شدید در کودک ۳ساله

سلام.پسری دارم که ۳ سال و ۲ ماهشه دقیقا از سال پیش شروع کرد بچه های کوچیک رو زدن تا بچه کوچیک میبینه سریع میره هلش میده دوست نداره اصلا اونجا باشه گفتم کم کم بزرگ میشه بهتر میشه اما بدتر شد آروم باهاش حرف زدم درست نشد دعواش کردم درست نشد بردمش باشگاه ژیمیناستیک ثبت نام کردم گفتم یاد بگیره با بچه ها ارتباط برقرار کنه ولی با بچه های بزرگ خوبه قشنگ بازی میکنه ولی بچه کوچیک رو میزنه.پارک مدام میبرمش خانه های بازی میبرم بازی کنه ببینه بچه هارو ولی بدتر شد الان طوری شده بچه کوچیک نباید اصلا چیزی دستش باشه میگه مال منه اصلا هیچی ندید به اون .اگه پستانک یا شیشه بخوره میگه منم باید بخورم در صورتی که کلا پسرم نه شیشه خورده نه پستونک.اگه ببینه مثلا اون بچه چیزی دستشه میگه باید مال من باشه اگه به اونم بدیم باز میگه اصلا دست بچه نباید نباشه مدام گریه میکنه جیغ میکشه  جدیدا گاهی پسرهای بزرگتر رو هم میزنه بی دلیل خیلی حسادت میکنه مثلا پسرعموش اومد خونمون ۱۱ سالشه براش غذا آوردم گریه میکرد میگفت به اون نده غذا به وسایلام دست نزنه البته کلا اصلا به کسی وسیله نمیده ولی توقع داره هر جا میره همه چیز رو بگیره اینقدر گریه میکنه کلافه میشم .یا جدیدا پدرش میاد خونه براش میوه میارم یا شربت نمیذاره بخوره آخرش با بازی حواسشو پرت میکنم یا اول پسرم از اون میوه و شربت میخوره بعد همسرم

رابطه همسرم با پسرم عالیه خیلی براش وقت میذاره کلا از وقتی میاد سرکار کل وقتش با پسرم هست

اینم بگم پسر من کلا دیر راه افتاده و دیر حرف زده هنوز جمله نمیگه .همسن های خودش رو میبینم احساس میکنم پسر من مشکل داره همه چیز رو بازی میبینه مثلا باشگاه فقط بازی میکنه اصلا حرف گوش نمیده تمرین نمیکنه در صورتی که هم سن های خودش درک و فهمشون بالاست خداروشکر ما مشکلی تو خونه نداریم همه چیز هم تا تونستیم براش فراهم کردیم

وابستگی زیادی هم به من داره بدون من اصلا جایی نمیره و نمیمونه تازگی ها یاد گرفته با پدرش تنها بره تو حیاط بازی کنه.همه کارهاشو میگه من باید انجام بدم از دست پدرش غذا نمیخوره جیش با من میره. لباسشو من بپوشم .البته گاهی به هوای بیرون رفتن میذاره باباش لباس بپوشه یا باهاش میره حموم چون عاشق حمومه

خواهش میکنم بگید چیکار کنم باهاش

من الان دوباره باردار هستم میترسم با به دنیا اومدن کودکم خیلی حسادت کنه و اذیت بشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تشکر از اینکه سوالتون رو باما درمیان گذاشتید
در مورد پسر شما دو موضوع مطرح هست
بحث رفتاری و بحث درکی و شناختی
در مورد موضوع رفتاری یه تغییراتی باید در رفتار خود داشته باشید تا رفتار پسرتان نیز تغییر کند مثلا به دیگران بگویید باید اجازه بگیرید تا وسایلش را به شما بدهد اگر اجازه بگیرید میدهد اگر هم نداد نمیتوانیم مجبورش کنیم چون برای خودش است و به پسرتان میگویید خوشحال میشوم اجازه دهی با ماشینت بازی کند ولی مجبور نیستی ماهم اگر منزلشان رفتیم باید اجازه بگیریم اگر اجازه نداد نباید ناراحت شوی. اگر رفتید مهمانی و سرو صدا کرد میگویید اگر این رفتارت ادامه داشته باشه میریم خونه و واقعا این کار را بکنید
هرجایی که میروید بگویید انتظار دارم رفتارت مثل خونه خوب باشه وگرنه میریم خونه
واما در مورد عدم توجه و تمرکز و اینکه  رشد زبانی و حرکتی با تاخیر بوده توصیه میکنم حتما برای ارزیابی به روانشناس کودک ویا کاردرمانگر  مراجعه کنید چون تا ارزیابی نشود نمیتوان نظر قطعی داد و شاید نیاز به جلسات درمانی داشته باشد