سلام

من دیروز سونوگرافی واژینال دادم که همه چی نرمال بود جز اینکه یک قسمت نوشته بود

مقداری افیوژن (حدود۲۰ میلی لیتر) در کولدوساک دیده میشود. مطابقت بالینی از نظر احتمال pid توصیه میشود. افیوژن تو کولدوساک یعنی چی؟ و برای بیماری التهابی لگن باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل مطلقه
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

مايع در كول دو ساک يعنی ممكن است چرک يا خون در كول دو ساک جمع شده باشد كه باعت درد شكم و يا تب ميشود  و درمان آن تجويز انتی بيوتيک مناسب است .