سلام خانم دکتر تو رو خدا کمکم کنید

۲۱ سالمه ۸ ماهه که اقدام به بارداری میکنم سونو دادم سایز فولیکولام ریز بود چند ماهی لتروزل مصرف کردم  و باردار نشدم با دستور پزشک از شب سوم شبی دو عدد لتروزول و از شب پنجم شبی یکی نصفی کلومیفن تا پنج شب مصرف کردم و روز ۱۴ پریود سونو دادم سایز فولیکول ۴۰ .۲۱.۱۱ بود آمپول آزاد سازی تخمک زدم و بازم باردار نشدم ماه بعدش لتروزول خوردم فقط سونو دادم سایز فولیکول روز ۱۴ .۱۵.۵ و ۱۴ بود بازم باردار نشدم این‌ ماه به دستور پزشک از شب سوم لتروزول شبی دو عدد تا پنج شب و از شب پنجم پریود شبی یکی نصفی کلومیفن میخوام مصرف کنم و حدود یک‌ ماهم هست متفومین‌ میخورم آیا امیدی هستتت خیلی نا امیدمم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باتوجه به توضیحات به نظر تنبلی تخمدان دارید.باید عکس رنگی هم بگیرید و همسرتان هم آزمایش اسپرم بدهد و جواب آزمایش هورمونی شما را هم ببینیم.تا بتوان برای ادامه درمان تصمیم گرفت.

ورزش و رعایت رژیم مناسب غذایی نیز اکیدا توصیه میشود