پشتکار نداشتن همسر و بی برنامه بودن او

سلام خسته نباشید. سه ساله عقدم طی این مدت سه سال متوجه شدم همسرم عاشقانه و از ته قلب دوستم داره و حاضر بخاطرم هر کاری بکنه اما متاسفانه از طرفی احساس میکنم دلش خیلی گندست سرکار میره اما درآمد زیادی نداره با این حال که شب و روز سرکار پشتکار زیادی نداره بره کار مناسب دیگه ای پیدا کنه که از عهده مخارج بربیاد.به من هیچوقت گیر نمیده بگه چرا غذات بد شده یا بگه چرا بد پوشیدی. همیشه ازم راضیه و حتی میگه ظاهر بدون آرایشت و بیشتر دوست دارم. این کارش باعث شده وقتی قراره بیاد اینجا من انگیزه درست کردن غذای خیلی خوب یا ظاهر خیلی عالی و آرایش آنچنانی براش نداشته باشم. گرچه شاید این خیلی خوب باشه اما من دلم میخواست یه خورده بهم ایراد بگیره تا بیشتر بخاطرش تلاش کنم. دلم میخواست قانون و مقررات براش مهم باشه اما اون همه چیو ساده میبینه و حتی وقتی قراره بیاد هیچ وقت سر وقت مقرر نمیرسه و کاراش ریلکسه. صبرش هم زیاده.من دلم میخواست ازش حساب ببرم ولی من با اینکه دوستش دارم اصلا از شوهرم حساب نمیبرم. و باعث شده حرمتهای بینمون و بشکنم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل آموزگار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
یکی از راههای نزدیکی زوجین بهم صحبت کردن اونها و بیان انتظارات و نیازهاشون بهم هستش. آیا در مورد این مسایل با همسرتون صحبت کردید و نظرتون رو بهش گفتید؟زوجین باید آموزش ببینند که گوینده و شنونده ی خوبی برای هم باشند. پشتکار از نظر شما چه معنی ای داره و خرج کردن برای شما چه میزان هست؟ مسایل مالی جز مسایلیه که زوجها قبل از عقد باید درموردش به توافق برسند.
من دقیقا متوجه منظورتون نشدم که ایراد گرفتن برای تلاش بیشتر چطور ممکنه؟آیا خرده گیری باعث تلاش بیشتر میشه یا باعث دلسرد شدن خودش جای بحث داره و اینکه حساب بردن توی رابطه از نظر شما چه چیزی هست؟رابطه ی زوجین بر اساس احترام و اعتماد شکل میگیره و اینها هستش که باعث میشه حرمتها شکسته نشه.
توصیه میکنم در زمان مناسب با همسرتون در مورد این مسایل و خواسته هاتون صحبت کنید و صحبتهای ایشون رو بشنوید و به صورت حضوری مشاوره دریافت کنید تا مسایل از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار بگیره و راهکار مناسب درموردشون به شما ارایه بشه.
شاد و پیروز باشید.