شک و دست بزن داشتن همسر

15241 بازدید 10 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید تو رو خدا راهنماییم کنید من 3 ساله که ازدواج کردم خودم 23 سالمه و همسرم 25 سالشه همسرم خیلی شکاکه و گیر میده هر چی میگه هم من گوش میکنم منو تو خونه حبس کرده هیچ جا نمیتونم برم فقط بعضی وقتا خودش منو میبره بیرون حتی با مادرمم نمیزاره جایی برم صبح تا شب یکسره تو خونه تنهام از بی تحرکی دارم مریض میشم حتی نمیتونم در روز برم بیرون یکم قدم بزنم هم از بس تو خونه تنها بودم احساس میکنم افسردگی گرفتم, دست بزن هم خیلی داره تا یک بحثی میشه با کمربند منو میزنه یه جورایی اعتیاد هم داره هم ترامادول مصرف میکنه هم بعضی وقتا سیگاری میکشه سیگار هم که هر روز میکشه شبا تا صبح بیداره صبح تازه میخوابه بعد ظهر میره با ماشین کارمیکنه یه بارم دیدم که خط و گوشی پنهونی داشته بهم خیانت کرده بود ولی بخشیدمش یه مشکل دیگه ای دارم اینه که پدر و مادرم از هم جدا شدن هر دوشون ازدواج کردن خیلی به سرم زده که طلاق بگیرم ولی چون پدر و مادرم از هم جداشدن پشتیبانی ندارم از بعد طلاق میترسم  خیلی روحیم داغون شده به نظرتون چیکارکنم؟ ادامه دادن با این آدم درسته؟ احساس میکنم هر چی بگذره بدتر میشه بهتر نمیشه همه میگن تا بچه نداری جدا شو برو خودم احساس میکنم اگه جدا بشم خیلی بهتره,تو رو خدا بگین چیکار کنم خواهش میکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز✋🏻

ممنون از اينكه مارا  انتخاب كرديد

ميدانم شرايط سخت و آزاردهنده ايی داريد كاملا شما را درک ميكنم .

شكاكيت و كتک زدن همسرتان حتما به علت مصرف قرص است .نميدانم آيا قبل ازدواج مشاوره رفتيد يا نه فقط صرفا چون همديگر را دوست داشتيد وارد زندگی زناشويی شديد ،چگونه ٣سال با ايشون ارتباط داشتيد كه هيچ كدام از رفتارها و اعتياد ايشون را متوجه نشديد يا متوجه شديد و فكر كردين كه بعدا ايشون اصلاح ميشوند .دوست عزيز  اين موضوع را جدی بگيريد و حتما با پدر و مادر خود در ارتباط بگذاريد و آنها را از اين مسئله مطلع كنيد ،اين موضوع را به تنهايی نميتوانيد حل كنيد.در اين مسير حتما از يک مشاور حضوری كمک بگيريد.

         شاد و موفق باشيد🌷🙏🏻

تجربه شما

فقط بچه دار نشو. همین

دوستم تا بچه نداری تکلیفت  و روشن کن یا باید کار کنه و سالم باشه و این اخلاقاش رو بذاره کنار...که کار بسیار سختیه و یا سریع ازش جدا شو اعتیاد شوخی بردار نیست

سلام بنظر من تا بچه دار نشدی هر چه زودتر جدا بشی بهتره من خودم بیست ساله بخاطر بچم دارم با یه شوهر شکاک و بدبین زندگی میکنم و هر روز بیشتر از دیروز پشیمونی میمونه برام ...همچین زندگیرو. ادامه نده بچه دار بشی واسه همیشه گرفتار میشی این تجربه ی بیست سال زندگیه منه ......

خیلی ناراحت کننده و دردناکه 😢 و اینکه با همه این شرایط پشتوانه ای نداری 😔 اما شما باید قوی باشی و ناامید نشی

ماشاالله نباشه همه صفات مزخرف رو يكجا داره شوهرت

میتونم بدونم نکته ی مثبت این حضرت آقا چیه؟

جوری که معلومه پول هم نداره و از نظر مادی هم تامین نیستی؟

بنظرم جدا بشی بهتره

هنوز سنی نداری عمرتو باهاش حروم نکن . طلاق بگیر .مشاوره چیکارمیتونه بکنه رفتار شوهرت عوض نمیشه

حالا گریم دست بزنش برای اعتیادشه، پس شکاکیش چی؟

جداشو عزیزم.

اگه شبها بیداره و شکاکه شیشه مصرف میکنه حتما یه راهی پیدا کن به خانواده ات بگو خطرناکه باهاش زندگی کنی کلی تهمت بهت میزنه

من که مطمئنم که حق داری از طلاق بترسی ولی باز هم تا جوان هستی جونت را بگیر و در برو

ولی حداقل کاری که میتونی فعلا برای خودت بکنی اینکه بری هرچه سریع تر iud بگیری که خیالت راحت باشه حامله نمیشی

بدون شک جدا شو