ریسک متوسط سندروم داون در غربالگری اول

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 480 بازدید 3 تبادل تجربه

با سلام و وقت بخیر خدمت پزشک عزیز🌹 من دیروز جواب آزمایش خون غربالگریم اومد همه چیش نرمال بود فقط سندروم داون رو زده بود ریسک متوسط ۱:۱۳۹۰ سونو Nt هم ۱/۵۷م.م و همه چی تو سونو نرمال. دکتر آزمایشگاه گفت اصلا نگران نباش چیزی نیست! و غربالگری مرحله دوم رو انجام بده. ۱۲ هفته ۴ روزمه. حالا خیلی میترسم بنظرتون آمینوسنتز باید انجام بدم؟ عصر میرم پیش دکترخودم. از یه دکتر زنان آشنا پرسیدم گفت شاید نیاز به آمینوسنتز باشه😢 چندهفته باید انجام بدم آمینوسنتز رو که دقیق باشه؟ بنظرتون سونو چندبعدی انجام بدم. چون سونو غربالگری بعد۴ بار مشخص شد چون بچه نمیچرخید ولی وقتی چرخید سونوگراف راضی بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۶/۵/۱۳۶۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در مواردی که ریسک داون در غربالگری اول بینابینی یا متوسط گزارش میشود، دو تست تکمیلی برای بررسی هست که بای دیکی را انتخاب کنید:

۱.تست cell free DNA که دقت ۹۹درصد دارد

۲.تست کواد به روشsequential که دقت۹۰درصد دارد

متخصص در این مورد به شما توضیح خواهد داد.

تجربه شما

سلام خدمت دکتر عزیز قطره دنتول در بارداری برای مادر وجنین بی ضرره؟ توروخدا اگه ضرر نداره اصلا بگید که استفاده کنم... دندونم سوراخ شده 😢😥 و درد دارم

با سلام خدمت خانم دکتر عزیز من غربالگری دوم رو به روشی که گفتین دکترمم تجویز کرد و انجام دادم. همه ریسک هام پایین بودن زده بود Low risk. ریسک سندرم هم ۱ :۵۳۶ دکتر آزمایشگاه گفت جوابش خوبه حتی گفتم اگه میدونین سل فری انجام بدم گفت نه نیازی نیست از نظرِ ما عدد بالای ۲۵۰ منفی هست شما که ۵۳۶ هست. شنبه نوبت دکتر خودمه...حالا خواستم نظر شما رو بدونم که چیکار کنم؟ دکتر آزمایشگاه گفت چون خیلی استرس داری سونو انومالی روهم انجام بده ...

ممنون از شما دکتر عزیز 🌹 پزشکم آزمایش خون مرحله ۲ غربالگری رو که ۴ گانه است رو برای ۱۶ هفته برام تجویز کردن.