برخورد با کودک ۶ ساله

پسر من۶ سالشه و ۴ ماهه صاحب یک برادر کوچکتر شده با تمام سعی که داشتم بهش مثل قبل برسم اما نمیشه آخه مقداری از وقتم صرف پسر کوچکتر میشه الان نزدیک ۳ ماهه خیلی لجباز شده چند بار باید حرفو بزنی آخرش به اجبار کارو انجام میده.خیلی بهانه گیر شده تو مهد اصلا به حرف مربیاش گوش نمیده. و یک مشکل دیگه پدرش خیلی دعواش میکنه و جلو این پسر کوچیکه رو ناز میکنه. خیلیم درون ریز هستش اصلا چیزی بروز نمیده کلا از اول همینجوری بود من چیکار باید بکنم که بتونه خودشو تخلیه کنه و تو خودش هر چیزی رو نریزه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
همانطور كه خود شما هم اشاره فرموديد كودك شما ٦سال نفر اول زندگي شما بوده و حالا با آمدن فرزند جديد او هنوز نتوانسته شرايط جديد را بپذيرد.
پيشنهاد ميكنم با همسرتان صحبت نماييد و زمانهايي از روز را هركدام از شما براي او قرار دهيد و به فعاليتي كه دوست دارد بپردازد(استخر،فوتبال در پارك،...) هرچيزي كه نشان دهنده اين باشد كه من ارزشمندم و جايگاه ويژه اي در خانواده دارم.