راضی نبودن همسر برای رفت و آمد با خانواده

۲ سال ازدواج کردیم،همسرم هیچ علاقه ای ندارن که خانوادم بیان خونمون، اگر هم بیان انقد اخم میکنه که متوجه بشن، دیگه کلافم حس میکنم دارم خانوادمو از دست میدم وقتی بهش میگم میگه فقط دوست دارم خودم و خودت باشیم

واقعا کلافم حس میکنم درکم نمیکنه ما تو شهر دیگه زندگی میکنیم دور از خانواده هامون ولی بازم از اینکه اونا بیان خونمون راضی نیست کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
احساس نیاز به تعامل با خانواده احساسی طبیعی است باید دید که همسر شما به چه دلیلی با رفت و آمد خانواده شما مخالفت میکنند و آیا راهی برای تغییر دلایل مخالفت ایشون یا رسیدن به نقطه ای که هم خواسته شما براورده شود هم ایشون وجود دارد؟