عوارض شربت پیروینیوم

سلام

وقت بخیر

من کاهش وزن بی دلیل داشتم و نفخ به متخصص داخلی مراجعه کردم و از آزمایش خونم بهم گفتن روده هات مقداری التهاب داره

شربت پیروینیوم تجویز کردن و گفتن باعث جذب بهتر املاح و مواد معدنی در روده میشه و تجویزشون به دلیل وجود کرمک نیست

آیا این شربت برای جذب بهتر مواد معدنی مثل آهن هم تجویز میشه؟

از پاسخگوییتون متشکرم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

برای جذب اهن بهتر است به جای مصرف این داروها، قرص های اهن را به تعداد کافی و در مدت زمان مناسب استفاده کنید
یعنی زمینی که معده کاملا خالی است قرص با آب یا اب پرتقال خورده شود.