با سلام.

از روز 5 بعد از آغاز پریودم قرص سپتروترون مصرف کردم شب 14 قرص همرام نبود و فردا شبش 2تا خوردم. و تا پایان مرتب خوردم. از روز 16 لکه بینی و گاهی خونریزی دارم. الان 4 شب است که قرصم تمام شده و هنوز وضعیت لکه بینی و خونریزیم به همان شکل است. علائمی نظیر دل درد کمر درد. تنگی نفس سرگیجه و سفت و بزرگ شدن سینه دارم آزمایش بارداری دادم منفی بود. آیا میتوان به این جواب اکتفا کرد؟

و علت این علائم چه چیزی میتواند باشد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اگر آزمايش خون بارداری منفی باشد بعد يک هفته از اتمام بسته اول بسته جديد را شروع كنيد