ختنه همزمان فرزندانم

سلام.خسته نباشید دو تا پسردارم میخوام هر دوتاشون رو ختنه کنم. پسر بزرگم ۳ سال و نیمه و کوچیکه سه ماهه هست.سوال اولم اینکه از چه روشی برای ختنه شون استفاده کنم سنتی یا حلقه؟دوم اینکه آیا هر دوشون همزمان ختنه کنم یا اول یکیشون چند وقت بعد یکی دیگشون؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

برای فرزند بزرگ شما روش جراحی (سنتی ) و برای فرزند کوچک شما روش حلقه بهتر است اینکه همزمان انجام شوند یا جدا بستگی به خود شما دارد که چگونه میتوانید زمانتان را بهتر مدیریت کنید