وابستگی کودک به خاله

سلام وقت بخیر پسر سه سال و نیمه ای دارم که از ابتدا تولد خاله اش خیلی اوقات پیشش بوده و وابسته شده الان سه چهار ماهه که خاله اش ازدواج کرده و پسرم بعد از اینکه خالش میره یا گریه میکنه و هر چی بهش توضیح میدیم فایده نداره واقعا موندم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
از آنجايي كه خود شما اشاره فرموديد كودك شما خاله اش را بعنوان يكي از مراقبين خود انتخاب كرده بوده است و حالا به او وابسته شده است.
پيشنهاد ميكنم لحظات و زمانهايي را براي بازي با كودكتان تعيين نماييد تا كنار شما اضطراب كمتري را تجربه كند و ميتوانيد بعداز رفتن خاله اش هم از قبل او را آماده كنيد كه قرار است بازي دلخواهش و يا كار با گل يا رنگ انگشتي داشته باشيد وحتما هم به برنامه خود عمل نماييد