دروغگویی دختر جوان به مادر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 59 بازدید 1 تبادل تجربه

دختر من خیلی با پسرا دوست میشه و ادعا می کنه فقط باهاشون دوست عادیه.یعنی دروغ خیلی میگه تازگیا فهمیدم سیگار هم دستش میگیره چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 40 جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
وقت بخير
از آنجايي كه شما اشاره اي به سن و تحصيلات دخترتان نداشتيد، پيشنهاد ميكنم با دخترتون بيشتر دوست شويد و بدون قضاوت كنارش باشيد و گاهي فقط شنونده باشيد و در زمينه سيگار كشيدن او هم هيچ واكنشي نشان ندهيد تا حريم بين شما و او از بين نرود ولي بعنوان يك مادر شما وظيفه داريد تا به او ياد دهيد كه چگونه از خودش و احساسش مراقبت كند و به او يادآور شويد كه در هرشرايطي او را دوست داريد و ميتواند به شما اعتماد كند و سعي نكنيد كه دروغهايش را به او نشان دهيد چرا كه با قضاوت هاي شما درغهاي بيشتري به شما خواهد گفت .
و همچنين ميتوانيد برنامه هايي را تنظيم نماييد تا لحظه هاي جذابتري را كنار شما تجربه كند.

تجربه شما

سلام

به نظرم بهش بيشتر نزديک بشيد تا بتونه باهاتون راحت باشه و حرفاشو بزنه و بهتون اعتماد كنه بيشتر باهاش مثل يه دوست باشيد تا مادر!

البته اين تجربه شخصی منه

دختر من دوست پسر داشت و خيلی كارهاي ديگه، از وقتی راحتش گذاشتم حتی پسری كه بهش پيشنهاد داد رو بهم معرفی كرده و تک تک حرفاشونو بهم ميگه با اينكه قبلا اصلا هيچی نميگفت با اينكه ميدونم اون موقع خيلی كارهای بدتری ميكرد

حتی الان كه به من گفته داره با منطقش فكر ميكنه اگه نميگفت مثل بقيه وقت ها احساسی تصميم ميگرفت و به خودش ضربه ميزد