عفونت ادرار در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 220 بازدید 1 تبادل تجربه

ایا عفونت قارچی واژن اگه داشته باشیم باعث میشه که توی ازمایش ادرارمون عفونت ادراری رو نشون بده؟ در واقع میخاستم بدونم ایا عفونت قارچی واژن به عفونت ادراری ربطی داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بله امکانش هست که عفونت های واژن بر سیستم ادراری اثر بزاره در واقع عدم درمان عفونت‌های واژینال ممکنه منجر‌به عفونت دستگاه ادراری هم بشه و هر دو عفونت باید سریعا درمان بشه

تجربه شما

سلام بچه ها ، من الان چهار ماهه که اقدام به بارداری میکنم و موفق نشدم ، و یه سالو نیمه که من عفونت ادرار دارم و موقع ادرار بسیار سوزش بدی دارم و هر دفه ب دکتر میرفتمو رفع میکردم و باز میگرفتم یعنی رفت و برگشت داره الان دو هفتست ک عفونت هنوز نگرفتم ک با عنبر نسارا رفعش کردم ، نمیدونم یعنی از عفونتمه ک من باردار نمیشم؟؟؟و گاهی هم من ترشح سفید رنگ دارم ، چیکار کنم کسی واسه من راهکاری نداره من دلم بچه میخواد☹اگه قرصی پمادی دارویی مد نظرتونه و جواب گرفین منو هم در جریان بزارین ممنون میشم