با سلام شوهرم میخواد من و طلاق بده بدون هیج عذر خاصی ولی من طلاق نمیخوام چون دوستش دارم سوالم اینه اگه بره درخواست طلاق بده و من در دادگاه بگم طلاق نمیخوام میخوام زندگی کنم آیا حکم طلاق صادر میشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
طبق قانون مرد دارای حق طلاق بوده و می تواند هر موقع خواست زن را طلاق دهد ، ولیکن اجرای حکم طلاق منوط به تعیین تکلیف حقوق مالی زن از قبیل مهریه ، اجرت المثل ایام زوجیت، شرط تنصیف دارایی(در صورت موجود بودن)، نفقه ایام عده و گذشته(در صورت عدم پرداخت) می باشد
توصیه می شود حتماً موضوع را بصورت حضوری با وکیل در میان گذاشته و مشاوره بیشتر و دقیق تری بگیرید
موفق باشید