سلام من ۲۰سالمه و تقریبا از ۶ سال پیش متوجه شدم چشام خوب نمیبینه تا اینکه سه سال پیش رفتم دکتر و دکتر گفت چشات ضعیف نیست بلکه یه بیماری ارثیه که لکه های سفید روی قرنیه چشاته که من متوجه شدم مادربزرگ مادری ام هم چشاش لایه ای سفید داشت ولی همونن سه چهار سال پیش به اصرار خودم دکتر با شماره ۲۵ و ۷۵صدم عینک نوشت من عینکو میزدم و متوجه یک کمی تغییر شدم ولی چون خیلی تاثیر نذاشت من عینک کنار گذاشتم  و تا اینکه دو سال پیش وقتی وارد دانشگاه شدم متوجه شدم عینکم به چشمام نمیخوره و همون یه ذره تاثیر هم نداره و وقتی به یه دکتر دیگه مراجعه کردم در همون نوبت سه دفعه قطره انداخت و یه نور انداخت در چشمم و به خودم گفت یک لایه آهک روی چشته و همون حرفا ولی خیلی جدی تر گفت و  یه جلسه بعد برای نمره عینکم داد ولی با نمره خیلی بالاتر یعنی ۱ونیم و شاید اون یکیش هم دونیم با استیگمات ۴و ۵

شاید این عینک یه کوچولو تاثیر داشته باشه ولی من واقعا در خوندن تخته سر کلاس اذیت میشم و با اینکه عینک هم به چشامه ولی نمیتونم بخونم و در جزئیات یک شی میمونم واقعا دارم اذیت میشم شرایط مالی ام هم به شدت قد نمیده که پیگیر دکتر باشم و هیچ اطلاعی در مورد بیماری ام ندارم نمیدونم هیچ درمانی داره یا نه  لطفا راهنمایی ام کنید چون به قول دکتر این روز به روز با گذشت سنم چشمام بدتر میشه

و در آخر هرکس متوجه چشمام بشه میگه رنگ خاصی داره هر کس یه رنگی میگه و چند نفر گفتن لنز انداختی چند نفر هم گفتن چشات انگار خاک گرفته و.....

ممنون میشم کمکم کنید من از لحاظ روانی هم بخاطر این بیماری زیر فشارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص چشم

سلام.باتوجه به شرایط خاص شما توصیه میشود برای تشخیص نهایی و درمان مناسب به یکی از بیمارستانهای دولتی دانشگاهی مراجعه کنید.