سلام وقتتون بخیر برای عفونت به متخصص مراجعه کردم ایشون ابتدا فقط قرص مترونیدازول به من دادند که بعد از یک هفته بهبودی حاصل نشد سپس در مراجعه ی بعد قرص کلیندامایسینو قرص افلوکساسین و پماد کلوتریمازول تجویز کردن الان ۵ روز هست که استفاده میکنم اما هنوز گاهی احساس سوزش دارم میخواستم بپرسم که آیا عفونت من درمان میشه یا باید در بیمارستان بستری بشم چون دکتر گفتن مرحله  بعدی هست و از کجا بدونم درمان موفقیت آمیز بوده یا خیر آیا بستری شدن آخرین راه هست ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل آموزگار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

داروهاتونو کامل طبق دستور مصرف کنید و در این مدت نزدیکی نداشته باشید

بعد از اتمام دوره مصرف داروها جهت بررسی به پزشک مراجعه کنید