سلام خسته نباشید شوهر بنده آپاندیس عمل کردن که گویا آپاندیس عفونی شده بود عمل باز انجام دادن از همون اول درد شدیدی داشتن به طوری که وقتی بلند میشدن درد داشتن بعد از دو روز که مرخص شدن دردشون اصلا کم نشد تا اینکه دور زخم قرمز شد و مجددا مراجعه کردیم به بیمارستان که گفتن عفونت کرده یکی از بخیه هارو برداشتن و عفونت رو تخلیه کردن و زخم همینجوری باز موند الان ۲هفته است که هنوز زخمش بسته نشده البته اوایل بخاطر ترشحات گفتن که باید باز باشه و پانسمان در روز عوض بشه قبل عمل درد بیضه و مقعد داشتن در مواقع مدفوع کردن که تشخیص دادن آپاندیس ولی با اینکه عمل کردن بازم میگن همون دردها رو دارن آیا این بخاطر عمل یا چیز دیگه ای میتونه باشه ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

برای درد بیضه باید با پزشک اورولوژیست مشورت کنید.
در مورد زخم باز و عفونت کرده نیز باید با پزشک جراح خود بیمار مشورت شود.