استرس مانع بارداری می شود؟

سلام خسته نباشید اقدام برای بارداری دوم هستم یک دختر ۶ ساله دارم ۳۶ ساله ام چند ماه اقدام کردم هنوز باردار نشدم زمان دوره هام ۷ اردیبهشت و ۱۴ فروردین،۱۷ اسفند،۲۱بهمن، ۲۵ دی،۳۰ آذر میخواستم بدونم دوره هام منظمه چه روزی درصد بارداریم بیشتر استرس ممکنه باعث باردار نشدن بشه چون خودم آدم استرسیم ممنون میشم راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام

بله استرس میتونه مانع بارداری بشه

با توجه به سنتون و اینکه بهتره زودتر باردار بشین تحت نظر باشین و سونو و آزمایشهای لازم رو بدین