اعتیاد به قطره نفازولین بینی

سلام خسته نباشید

من سینوزیت دارم،که هرموقع سرما میخورم باعث میشه گرفتگی بینی پیدا کنم در حد خفگی😕

اصلا هم عادت ندارم تو خواب اگه بینیم گرفت با دهن نفس بکشم اونقدر نفس کم میارم که یهو از خواب میپرم

بخاطر همین از قطره نفازولین بینی استفاده میکنم،ولی اینسری خیلی استفاده م طولانی شده

یعنی روزانه 2 تا 3 بار باید استفاده کنم،اگه جایی برم که قطره همرام نباشه استرس میگیرم

اگه قطره نریزم سردرد شدید میگیرم و حالت تهوع

میخوام استفاده رو قطع کنم ولی درمونده شدم نمیدونم باید چطوری استفاده رو کم کنم که اینجوری سردرد و حالت تهوع نگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام مصرف قرص مونته لوکاست شبی یک عدد وروزها روزی یک عدد اوراتادین را تا بهبودی جایگزین کنید .