بی اعتنایی شوهر

سلام من با همسرم قبل ازدواج شرط کرده بودیم که بزاره درسم رو ادامه بدم که زدن زیرش بعد یک مدت گفتن گواهینامه تو بگیر وقتی پول دستم اومد الان که هم خودم پول دارم هم ایشون نمیزارن برم هر کاری کردم نشده فقط گفته ها و حرفای خودشون یادشونه و باید عمل کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
اینکه شما گفتین هر کاری کردم یعنی لجبازی و اصرارو...؟؟؟ در حال حاضر برای رسیدن به خواسته هاتون اولا دلیل منطقی بیارید دوما اصول مذاکره رو رعایت کنید تو بیان خواسته تون از فاعل من همراه با احساس و علت رفتارتون بیان کنید سعی نکنید با مثال زدن دیگران یا مقایسه خودتون و اونها مسئله رو برای همسرتون روشن کنید و نهایتا ارتباط موثر داشته باشید.