درگیری با همسر

سلام خدمت خانم دکتر  ببخشید اگه مزاحم شدم من الان نزدیک ۵ ساله ازدواج کردم و دو بچه دارم دو فرزند پشت سر هم و شوهرم اصلا بهم کمک نمیکنه و هر کاری که تو خونه انجام میدم رو وظیفه میدونه و هیچ کاری نمیکنه انگار که مهمون هست و قانون قانون جنگل هست خونه ما تازگی ها یاد گرفته که هر کاری با زور جلو ببره و دست بزن هم پیدا کرده میخوام ازتون مشاوره بگیرم خونه مادرم سالی یک بار اونم عید تا عید خونه اقوام من اصلا حتی یکبار هم نیومده ناگفته نماند طلاق عاطفی هم داریم میگیریم فقط بخاطر دوتا بچه هست  باهاش هستم چون از بس بد اخلاقی کرده خسته شدم نمیدونم چکار کنم روز اول با عشق باهاش ازدواج کردم تمام خونواده مخالف بودن من ایستادم گفت الا بلا همین و الان موندم چه کنم یک راهنمایی کنین در ضمن بدون اجازه نباید از در خونه بیرون بشم بعضی از اوقات هم میگه نرو نمونش امروز میگه نمیخواد بری آرایشگاه و تازه میگه خونه مادر خودت هم نمیخوام بری چه کنم کمک کنین زندگیم تباه داره میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

با سلام ووقت بخیر
با توجه به مطالب مطرح شده شما درگیر خشونت خانگی هستید و این موضوع به بررسی دقیتر همه جوانب جهت رائه راهکار نیازمند است ، چنانچه امکان مراجعه حضوری یا تلفنی به مشاور را ندارید با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید و مشکل را مطرح کنید تا با کمک مددکاران اجتماعی بتوانید راهکارهایی جهت محافظت از خود دریافت نمایید.