رفتار با کودک در رابطه با تکالیف مدرسه

سلام. پسرم کلاس اوله .

تا قبل عید دیکته و ریاضی رو خوب بلد بود.

از بعد تعطیلات نوروز کمی افت داره .

مشکل اصلی من اینه که حتما برای تکلیف یا مشق شب حتما من باید چندین بار تذکر بدم .یا کنارش بنشینم تا تمام بشه .

میخواستم بدونم این رفتارها طبیعیه به نظرتون؟

آیا این درسته که من به عنوان یه مادر اصلا گوشزد نکنم در مورد مشق شب .

یا اینکه طبیعی هست که یه بچه کلاس اولی در مورد تکالیف مدرسه احساس مسئولیت نکنه .

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور کودک

سلام

وقت بخير .

علايق بچه ها به تحصيل و تكاليف متفاوته

ولی آنچه مهم هست اينكه دردرجه اول

دليل عدم نوشتن تكاليف رو پيداكنيد .

گاهی در محيط اطراف كودک ، عواملی هست كه مانع از تمركز كودک ميشه ، در نتيجه تا زمانيكه اونها حذف نشه مشكل پابرجاست .

در درجه اول علت رو پيدا كنيد .

موفق باشيد .