قطره فلج اطفال

با سلام بچه ام یک سال و ۵ ماهشه قطره های فلج دو و چهار ماهگیش رو بعد حدود ۱۰ دقیقه یا کمتر بالا آورد که مرکز بهداشت ندادن الان متوجه شدیم که زیر ۳۰ دقیقه بالا بیارن باید دوباره بدن حالا ما چکار کنیم از کجا معلومه قطره جذب شده یا نه آیا نیازه دوباره باقطره فلج واکسینه بشه ؟ اگه جذب نشده باشه چی میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانهددار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز در مراکز بهداشت برنامه واکسیناسیون و شرایط تکرار آن ، برای کارکنان شرح داده شده است و باید طبق آن اقدام کنند. لطفا با متخصص کودکان در این زمینه مشورت کنید.