با سلام و خسته نباشید. من ماه پیش پریود هام بهم ریخته بود پزشکم بهم گلوکوفاژ تجویز کردن. روز ۱۵ پریود من یک لک بینی خیلی خفیف داشتم. دو روز بعدش هم خفیف تر از اولی شد. میخواستم بدونم آیا عادی هست؟ لک تخمک گذاری هست؟واینکه آیا این قرص نتیجه میده؟ امیدی به بارداری داشته باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله داشتن لکه بینی جزئی در زمان تخمک گذاری طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد بله شانس بارداری دارید موفق باشید