سلام خدمت خانوم دکتر عزیز

من ۲۱ سالمه و پریودام‌ همیشه نامنظمه گاهی با چهار یا پنج روز تاخیر گاهی با ده تا پانزده روز تاخیر میشه

موهای زائد روی شکم و سینه هام خیلی زیاد شده همینطور روی چانه اما کلفت و زبر نیستن ولی زود رشد میکنن بااینکه از ریشه میکنم ..و بلندن حتی روی سینه ها..

پارسال آزمایش کلی‌ و هورمون دادم که همشون نرمال بودن و هورمون مشکلی نداشت

امروزم سونوگرامی کامل لگن و‌شکم دادم چون فکر میکردم کیست داشته باشم ولی در‌کمال ناباوری کیست و تنبلی تخمدان هم نداشتم. یعنی نه‌ مشکل هورمون دارم نه مشکل رحم پس این جوش های کتف‌ و موهای زائد روی شکم از کجا‌ میان؟ واقعا دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه؟ خیلی ناراحتم لطفا کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

طبق توضیح تشخیص شما بیشتر اختلال هورمونی وسندرم تخمدان پلی کیستیک است.

.حتما لازم نیست که جواب آزمایش یا سونو غیر نرمال باشد. علایم شما نشانه اختلال است و درمان نیاز دارید.

به عبارتی تشخیص PCOD با چند علامت داده میشود و لازم نیست حتما همه علایم و اختلالات باشند.