برای اینکه همسرم منو با مادرش مقایسه نکنه چیکار کنم؟

مثلا به من میگه مادرم صبح زود بیدار میشد برام صبحانه آماده می کرد تو هم قبل از من بیدار شو و صبحانه بزار

همیشه چای آماده باشه همونجور که مامانم بود

خب من صبحانه بهش میدم اما هم زمان با اون بیدار میشم از خواب. چای هم که میگه آماده باشه اصلا نمی خوره فقط میگه بزار روی گاز باشه بعد میپرسم میخوری میگه نه

چیکار کنم تا بفهمه هرکاری مادرش می کرد لزوما من نباید انجام بدم من همسرشم و اون مادرش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
ممنونم از اینکه با ما در ارتباط هستین
زن و شوهر در زندگی مشترک نسبت به هم مسولیت هایی دارند و به طبع انتظاراتی از هم دارند، معمولا اقایون مادر رو به عنوان یک زن کامل و یک همسر نمونه در نظر دارند، خصوصا اینکه معمولا مادر ها رسیدگی زیادی به پسر ها دارند ،شما سعی کنید خاسته های همسرتان رو شناسایی کنید و در صدد رفع اونها باشید قطعا زمانی که نیاز هاشون برطرف بشه دست به مقایسه نخواهد زد در واقع این مقایسه کردن زمانی برای ایشون به وجود میاد که احساس کاستی و کمبود توجه دارن، سعی کنید به نیاز های همسرتان بیشتر توجه کنید و در ذهن خودتان از تصور مقایسه شدن فاصله بگیرین