علت تاخیر پریودی

سلام من دی پریود نشدم رفتم بهداشت بهم دپو جسترون زدن که نشدم رفتم پیش متخصص زنان اون بهم گفت آمپول پیشگیری از بارداری بهت زدن و یه آمپول دیگه داد و من از ۲۵ تا ۷ اسنفد پریود شدم ۷ اسفند تموم شد الان دوباره من پریود نشدم ۲۶ فروردین رفتم دکتر معاینه واژینال کرد و گفت حامله نیستی و سونوگرافی  هم هیچی نبود ولی چون مثانم نیمه پر بود مطمئن نشدم دکتر قرص مدروکسی رو داد که امروز تموم شد و گفت عفونت شدید داری گفت تا ۱۲ اردیبهشت نشدی بیا پیشم من امروز رفتم آزمایش خون دادم ۶تا بی بی چک زدم منفی بود.  بنظرتون از چی میتونه باشه؟ ۱۱ماهه زایمان کردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

در صورتی که شیردهی کافی داشته باشید، می تواند عدم پریودی مربوط به آن باشد. همچنین عفونت نیز یکی از علل عدم پریودی می باشد.

جای نگرانی وجود ندارد، عفونت خود را درمان کنید، به احتمال زیاد پریود خواهید شد. همچنین حداکثر تا ده روز پس از مصرف قرص مدروکسی پروژسترون پریود خواهید شد.