سلام من دیروز عقد کردم. شوهرم در دوران نامزدی یکبارم دستمو نگرفت و همیشه میگفت اگه محرم هم بشیم خجالت میکشه ببوستم. یه روز بعد عقد رفتیم بیرون فقط دستمو گرفت و یخ کرده بود و پیشونیمو با سختی بوسید و گفت از این به بعد تو شروع کننده باش چون خجالتیم. دیروز که مامانم واسه ناهار دعوتش کرد کنارم نشسته و گوشی بازی میکرد منم گوشیشو گرفتم و به اجبار گفتم خوابم میاد و با شرط ایشون که با فاصله از هم بخوابیم موفق شدم ببرمش تخت خواب. بعدم خودم رفتم بغلش و اون مثل مرده ها بی تحرک بود خودم بوسش کردم تا اونم بوسم کرد بعد چند دقیقه دیدم تپش قلب گرفته و همش میگه از دست تو منم گفتم پاشو اصلا اونم سریع پا شد.از دستم ناراحت شد و گفت الان زود بوده در حالی که من فقط بوسش کردم همین .و گفت در مدتی که سرکاره و ازم دوره با عکسام حرف میزنه تا روش باز بشه.الان کار م اشتباه بوده؟ من چجوری به همسرم کمک کنم میترسم سردی مزاجش باعث تنفرم از اون بشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
بیش از آن که نامزد شما سرد مزاج باشند احتمالا شخصیت خجالتی یا دوری گزین دارند . اگر مشکل شخصیتی داشته باشند نیازمند رواندرمانی هستند . اما لازم است حتما مورد مصاحبه تشخیصی و درمانی قرار بگیرند و بدین منظور بهتر است به یک روانپزشک مراجعه نمایند .