درمان خشکی چشم

130 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من الان سه ساله خشکی چشم دارم اشک مصنوعی استفاده میکنم هر وقت چشمهام خشکتر میشه. دیدم کمتر میشه راهی هست واسه اینکه کاملا خوب بشه چشمهام

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص چشم

سلام.باید معاینه کامل و تست اشکی انجام شود تا براساس نوع مشکل تصمیم گیری شود

تجربه شما

سلام آقای دکتر.من خشکی چشم دارم چشمام هم ضعیفه ولی طاقت استفاده از عینک ندارم خیلی وقتا چشمام خیلی خشک میشه حتی قطره هم اثرچندانی نداره.آیا اینکه عینک استفاده نمیکنم خشکی چشم رو بیشتر میکنه؟درمان قطعی برای خشکی چشم هست؟