سلام من 11 هفته و پنج روز سونو ان تی دادم سونوگرافیست گفتن زود اومدی ولی جنسیت گفتن احتمالا دختر البته جای معتبری رفتم حالا به نظرتون درسته تعیین جنسیتشون میشه اعتماد کرد؟ البته خیلی هم به دقیق بودن مرکز تاکید میکنن دیگران

اطلاعات تکمیلی

سن 29 سال جنسیت زن شغل دانشجو ارشد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در سه ماهه اول بارداری نمیتوان تعیین جنسیت انجام داد هنوز  اندام تناسلی جنین کامل نمو پیدا نکرده است و سن جنین کم است در سه ماهه دوم بارداری باید برای تعیین جنسیت جنین سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.