علت نپوشیدن لباس زیر در کودک

سلام و خسته نباشید

من یک برادرزاده ۳ ساله (دختر) دارم که الان دو ماهه وقتی پیراهن تنش میکنیم خیلی ببخشید لباس زیر (شورت) نمیپوشه و گریه میکنه بعد درمیاره اگه به زور بپوشونیم. اول بلوز شلوار تنش میکردیم که به شورت عادت کنه اما الان دیگه گریه میکنه و فقط پیراهن میخواد اونم بدون شورت و شلوار. براش لباس زیر با شخصیتهای کارتونی مورد علاقه اش رو گرفتیم ، جایزه گرفتیم، براش توضیح دادیم حتی دعواش کردیم قهر کردیم اما هیچ کدوم فایده نداشت.

بنظرتون علتش چیه و چه راهکاری وجود داره؟

ممنونم از وقتی که میزارید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل کارمند بخش خصوصی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

ابتدا علت این کار را بررسی کنید: آیا لباس او را اذیت می کند؟ آیا الگوبرداری از شخصی داشته است؟ و ... علت را رفع کنید و بدون این که دعوا؛ سرزنش و یا حتی نصیحت کنید راه پیشنهادی زیر را اعمال کنید. - با لحن قاطعی عنوان کنید که با لباس پوشیده در جمع حاضر شدن یک قانون است که باید رعایت کند. بدون لباس، حق آمدن در جاهایی که بقیه اعضای خانواده هستند را ندارد و سعی كنيد ابتدا قبل از رفتن به محيط های لذتبخش شروع كنيد و وقتی كه پوشيد(حتی اگر روزهای ابتدايی با ناسازگاری و ناآرامی پوشيد باز هم تشويقش نماييد اما هرگز نگوييد اگر بپوشی جايزه داری).

و نكته دوم اينكه  سعی کنید لباس پوشیدن را به شکل بازی و تفریح انجام دهید. او را رها کنید. برای او وقت بگذارید و همیشه بدانید عجله در این کار، او را به نحسی می کشاند و اعصاب تان را بر هم می زند.

اميدوارم مفيد واقع شود.