افزایش وزن برای بارداری

سلام من ۲۳ سالمه قدم ۱۶۵ و وزنم ۴۵، حدود ۷ سال ازدواج کردم و وقتی برای تشکیل پرونده به مرکز بهداشت رفتم گفتن وزنت برای باردار شدن کمه و باید وزنت رو بالا ببری ولی من قبل از تحت نظر شدن باردار شدم و اولین بارداریم در هفته ۶ به سقط انجامید و قصد بارداری مجدد دارم ولی چون خیلی از لحاظ جثه ضعیفم و سقط هم بدترم کرده احتیاج به یک برنامه تغذیه ای مناسب و افزایش وزن برای رسیدن به وزن نرمال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
دوست عزیز حتما قبل از اقدام برای بارداری مجدد حدود ۷ تا ۱۰ کیلوگرم وزن زیر نظر متخصص تغذیه اضافه کنید
مکمل و مولتی ویتامین های قبل بارداری موثرند پس از پزشک یا متخصص تغذیه درخواست کنید
به علت سقط حتما با مشورت متخصص زنان اقدام به بارداری مجدد کنید