علت ترشح از سینه

سلام و خسته نباشید

سی و سه ساله هستم و حدود دو سال اقدام به بارداری نا موفق، و فقط یک دوره کلومیفن چند ماه پیش مصرف کردم.

سوالم اینه: اصولا در بیشتر روزها ترشح از اصولا سینه چپ دارم به مقدار بسیار کم یعنی در حدی که فقط یک لحظه احساس خنکی در نوک سینه میکنم، چند روز پیش وقتی فشار دادم حدود یک چهارم یک قطره در این حد کم یه مایع آبکی ولی سبز کمرنگ اومد، نشانه چیست؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام نشانه كيست سينه،،، قبل از تشخيص قطعی بايستی سونو سينه شويد