سلام خسته نباشید. من ماه پیش هم قرص خوردم هم آمپول زدم ولی باردار نشدم. این ماه هم سونو خوب بود هم عکس رحمم. فقط عفونت داشتم که پنی سلین زدم بهتر شد. حالا این ماه باز ۵ روز کلومفین خوردم باید روز ۱۵ هم آمپول بزنم . البته من بعد مصرف قرص سونو نمیرم دکتر برام ننوشته. حالا باید چیکار کنم؟ چطور اقدام کنم که باردار بشم واقعا دیگه جونی برام نمونده از بس دکتر رفتم نیاز که قبل از آمپول رابطه داشته باشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عزيزم مشكلی نيست كه قبل ازآمپول نزديكی كنيد،،،اما اگر مدت زيادی است كه تحت درمانيد و نتيجه نگرفتيد يک مدت به خودتان استراحت دهيد و از هيچ درمانی استفاده نكنيد،،، برای توضيحات ببشتر مارا درپستهايمان(دكتر ويدا يوسفيان ) دنبال كنيد