جوش بعد از اصلاح

صورتم بعد اصلاح می‌ریزه بیرون و پر جوش میشه چه کنم اثرش اصلا از بین نمیره برای لک صورت چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی؛ پوست، مو و زیبایی

سلام
 مشکل جوش بعد از اصلاح در بین خانم ها و آقایاین بسیار شایع می باشد
 عمدتا دو دلیل برای این موضوع ذکر می کنند :
  1. ایجاد التهاب ناشی از جدایی مو از فولیکل مو
  2. افزایش تراکم باکتری ها
  • روش جدا سازی مو از فولیکول بسیار مهم است در روش های مثل بند انداختن,وکس و موم و ماشین های اپیلاسیون به دلیل جدا سازی فولیکول از بستر آن التهاب ایجاد شده و باعث بسته شدن مجرای پیلو سباسه می شود که مهمترین عامل  در روند ایجاد جوش است در این حالت می بایست ابتداروش را به روش های کم آسب زننده تر مانند شیو و لیزر موهای زائد در خانم ها و استفاده از تیغ های باکیفیت و با فوم های اصلاح مخصوص پوست های حساس و یا ماشین های برقی با کیفیت تغییر داد برخی از برند ها محلول ها ( برای پوست چرب) و کرم هایی( برای پوست خشک) ضد التهاب و بعد از اپیلاسیون دارند که کمک کننده است همچنین کمپرس آب سرد نیز فرایند التهاب را کم می کند
  • وجود باکتری نیز بسیار نقش مهمی  در روند ایجاد جوش بعد از اصلاح دارد در این زمینه می توانید از فوم های شوینده حاوی عصاره درخت چای و یا اسید سالیسیلیک قبل از شیو استفاده کنید ویا در مواردشدید به تجویز پزشک از محلول آنتی بیوتیک موضعی استفاده کنید
  • در افرادی که بعد از اصلاح احساس خشکی می کنند استفاده از مرطوب کننده غیر چرب الزامی است
  • ممکن است فرآیند ایجاد جوش در افراد مستعد تحت تاثیر عامل دیگری ماند هورمون ها ( به ویژه در خانم هایی که از موهای زائد رنج می برند ) باشد و روند اصلاح عامل اصلی نیست بلکه آن را شعله ور می کند در این زمینهب اید عامل زمینه ایی را درمان کرد
  • در افرادی که در حالت عادی از جوش صورت نیز رنج می برند درمان کامل جوش باید حتما انجام شود